Offerte aanvragen

Snel zonnepanelen laten plaatsen

Zon Eerlijk
4.2
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Snel zonnepanelen laten plaatsen door Zon Eerlijk

Snel zonnepanelen laten plaatsen laat u doen door de ervaren en betrouwbare installateurs van Zon Eerlijk. Met onze jarenlange ervaring en expertise zijn uw zonnepanelen snel geleverd en geplaatst. De afgelopen jaren hebben we in Den Haag en in de rest van de Randstad veel zonnepanelen mogen plaatsen, zowel bij bedrijven als particulieren. Op deze manier leveren we al een lange tijd een bijdrage aan het gebruik van duurzame energie en een betere wereld. Wilt u ook gebruik maken van groene stroom en bijdragen aan een beter milieu? Kies ook voor snel zonnepanelen laten plaatsen door de specialisten van Zon Eerlijk. Met ons als betrouwbare partner rekent iedereen op een uitstekende en eerlijke behandeling. Net als de zon, behandelen we iedereen gelijk. We hebben uw zonnepanelen dan snel geleverd en snel geplaatst. Neem contact met ons op voor vragen of vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Autarco Zonnepanelen

Autarco zonnepanelen nederland

Voordelen van Zon Eerlijk

Door te kiezen voor snel zonnepanelen plaatsen door onze specialisten en door te kiezen voor de hoogwaardige zonnepanelen uit ons assortiment, profiteert u straks van de voordelen van Zon Eerlijk. Doordat we al vele jaren actief zijn in dit vak, rekent u bij ons altijd op duurzaamheid, betaalbaarheid en betrouwbaarheid. Zo zorgen we stapje voor stapje voor een betere wereld. Zowel voor onszelf als voor de volgende generaties. Kies voor snel zonnepanelen laten plaatsen door onze experts en geniet van de volgende voordelen:

 • Echt vakmanschap en installatie binnen 3 weken
 • Betrouwbaar personeel
 • Transparante communicatie
 • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
 • Eerlijk als de zon
 • Officiële Autarco partner
 • InstallQ keurmerk

100% TRANSPARANTIE

ONZE WERKWIJZE

De tevredenheid gaat volgens ons gepaard met 100% transparantie. Ieder is duidelijk waar hij aan toe is!

Autarco Zonnepanelen

OFFERTE AANVRAGEN

U ontvangt binnen 2 werkdagen een passende offerte met verwachte energieopbrengst gebaseerd op uw jaarlijks energieverbruik

Autarco Zonnepanelen

AKKOORD MET HET VOORSTEL

Graag horen wij van u of u akkoord bent met ons voorstel. Eventuele aanpassingen zullen wij u snel toesturen.

Autarco Zonnepanelen

MAAK EEN AFSPRAAK

Tijdens een afspraak komen wij langs om uw situatie zo precies mogelijk te beoordelen. Bij akkoord kunt u de offerte tekenen.

Autarco Zonnepanelen

INSTALLATIE VAN DE PANELEN

Binnen 3 weken na uw akkoord zullen wij de installatie bij u plaatsen. Onze monteurs werken snel en gaan pas weg als u tevreden bent.

Topmerken zonnepanelen

Naast snel zonnepanelen laten plaatsen, vindt u het natuurlijk ook belangrijk dat uw zonnepanelen straks uitstekend werken, een goed rendement hebben en er strak uitzien. Om u dit te kunnen garanderen, werken we uitsluitend met topmerken. U vindt bij ons dan ook gerenommeerde merken zoals Autarco, Huawei, Longi, SMA, Solis, Enphase Energy, LG, AP Systems en nog veel meer. We hebben op deze manier diverse zonnepanelen die geschikt zijn voor verschillende soorten daken, zowel schuin als plat. Al onze zonnepanelen, die u snel kunt laten plaatsen door ons, hebben een hoge efficiëntie en een uitstekende prestatie. Daarnaast snappen we als expert in zonnepanelen laten plaatsen dat zonnepanelen ook een visuele toevoeging zijn aan uw woning of bedrijfspand. U wilt natuurlijk dat uw pand mooi blijft toch? Daarom zijn al onze te plaatsen zonnepanelen prachtig ontworpen en daarmee een fraaie toevoeging voor elk pand. Zo zult u altijd op de juiste manier op blijven vallen.

Snel zonnepanelen laten plaatsen

WAT STATISTIEKEN

Jarenlange ervaring heeft
al heel wat opgeleverd

Autarco Zonnepanelen

5000+

Zonnepanelen
gelegd

Autarco Zonnepanelen

900+

Omvormers
gemonteerd

Autarco Zonnepanelen

300+

Service
verleend

De vele voordelen van zonnepanelen

Zonnepanelen bieden u vele voordelen. We benoemen ze hieronder.

Milieuvriendelijk met zonnepanelen laten plaatsen

Doordat het plaatsen van zonnepanelen steeds meer en meer de standaard wordt, gaan we als wereld steeds meer de richting van een groene en duurzame wereld. Dat is natuurlijk een fantastische ontwikkeling waar we met z’n allen hartstikke blij mee mogen zijn. Door snel zonnepanelen plaatsen zorgen we ervoor dat u met uw huis of pand zonlicht als energiebron gebruikt en zo duurzaam energie opwekt en gebruikt. Zo bent u milieuvriendelijk bezig omdat u minder fossiele brandstoffen gebruikt die een negatieve impact op het milieu hebben. Daarnaast vermindert u ook meteen uw CO2-uitstoot met snel zonnepanelen laten plaatsen.

Bespaar geld met zonnepanelen laten plaatsen

Een ander groot voordeel van snel zonnepanelen laten plaatsen, is dat u binnen no-time de hoeveelheid elektriciteit die u van het elektriciteitsnet moet kopen vermindert. Zo kunt u bijvoorbeeld op zonnige dagen meer elektriciteit produceren dan u gebruikt. Daardoor is het mogelijk dat u zelfs geld verdient. U levert namelijk overtollige energie terug aan het net. Dat zonnepanelen kopen en zonnepanelen snel laten plaatsen even een flinke investering is, zijn we hier bij Zon Eerlijk dan ook echt eerlijk in. Het voordeel is echter dat zonnepanelen na een tijd een flink rendement hebben. Zo verdient u in een rap tempo vaak al uw investering terug. De terugverdientijd kan enorm variëren, maar met de steeds verder dalende kosten van zonnepanelen en de voortdurend stijgende energieprijzen, wordt de terugverdienperiode alsmaar korter en korter. Een aantal jaar geleden was de terugverdientijd bijvoorbeeld nog 10 jaar. Vandaag de dag is dat al 5 tot 9 jaar.

Meer waarde voor uw woning of pand

De zonnepanelen van onze gerenommeerde topmerken zorgen ervoor dat elke woning en elk bedrijfspand in waarde stijgt. Woningen en panden met zonnepanelen hebben namelijk per definitie een hogere WOZ-waarde. Dit komt doordat zonnepanelen steeds meer aan populariteit winnen en doordat ze als onroerend goed worden gezien zodra ze een onderdeel van uw woning of pand zijn. Snel zonnepanelen laten plaatsen is dan ook zeker de toekomst. Ze zijn namelijk niet alleen kostenbesparend voor u, maar ook voor de eventuele volgende eigenaar. Hierdoor kunt u voor uw huis of bedrijfspand meer vragen als u deze in de verkoop zet.

Energieonafhankelijk

Dat u met snel zonnepanelen laten plaatsen meer energie kunt opwekken dan u gebruikt, las u zojuist al. Daar komt nog eens extra bij kijken dat u met zonnepanelen snel plaatsen extra onafhankelijk bent van uw energieleverancier. U begint met zonnepanelen namelijk direct met het opwekken van uw eigen energie. U heeft uw huidige energieleverancier dus gewoon minder hard nodig. U zult daardoor ook minder last hebben van de stijgende energieprijzen in de toekomst. Dat is op zijn beurt natuurlijk ook weer kostenbesparend.

InstallQ keurmerk

Al onze snel te plaatsen zonnepanelen zijn voorzien van het InstallQ keurmerk. InstallQ staat voor de garantie van veilige en kwalitatieve installaties. InstallQ doet dit door middel van hoogwaardige kwaliteitsmaatregelen binnen de complete installatiesector. Ze zijn daarmee de meest toonaangevende kwaliteitsorganisatie binnen de zonnepanelen branche. Het logo van InstallQ is dan ook oprecht en bewijs van kennis en kunde. We zijn als expert in zonnepanelen snel plaatsen dan ook gecontroleerd en goedgekeurd op alle belangrijke vakbekwaamheidseisen. We voeren onze werkzaamheden uit volgens de hedendaagse normen en eisen, waaronder het Bouwbesluit en de NEN-normen die voor ons vakgebied gelden.

Uw project in goede handen

Snel zonnepanelen laten plaatsen is natuurlijk iets wat u aan ervaren professionals over wilt laten. Bij Zon Eerlijk hebben we de afgelopen jaren al meer dan 5000 zonnepanelen geplaatst en meer dan 900 omvormers gemonteerd. We zijn dan ook ontzettend trots wat we de afgelopen jaren hebben bereikt met onze klanten. Wilt u snel zonnepanelen laten plaatsen op of bij uw woning of bedrijfspand? Onze specialisten helpen u met alle plezier verder. We hebben uw zonnepanelen snel geleverd en snel geplaatst.

Neem contact op met Zon Eerlijk

Wilt u snel zonnepanelen laten plaatsen? Wilt u zonnepanelen van uitstekende kwaliteit en voorzien van het InstallQ keurmerk? Kies dan voor zonnepanelen van Zon Eerlijk en kies ervoor om deze door onze professionele zonnepanelen installateurs te laten plaatsen. Al onze zonnepanelen zijn snel leverbaar. Kies dus voor de ervaren specialisten van Zon Eerlijk. We staan altijd klaar voor vragen en vrijblijvend contact in het algemeen, zowel voor bedrijven als particulieren. Vraag gerust een offerte aan. Als bedrijf bereikt u ons telefonisch via 085 – 0805687 en als particulier via 070 – 2210988. U bereikt ons per mail via info@zoneerlijk.nl. We streven er altijd naar om uw bericht binnen 24 uur te beantwoorden.

CONTACT

Voor vragen of vrijblijvend contact

OPENINGSTIJDEN

 • Maandag: 9:00 - 17:00
 • Dinsdag: 9:00 - 17:00
 • Woensdag: 9:00 - 17:00
 • Donderdag: 9:00 - 17:00
 • Vrijdag: 9:00 - 17:00
 • Zaterdag: Gesloten
 • Zondag: Gesloten
Autarco Zonnepanelen

Wij kunnen snel zonnepanelen plaatsen in onder andere Leiden, Zoetermeer, Den Haag, Gouda, Ridderkerk, Barendrecht, Rotterdam, Vlaardingen en Dordrecht.

×