Offerte aanvragen

Zonnepanelen Den Haag

Zon Eerlijk
4.2
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Zon Eerlijk installeert uw zonnepanelen in Den Haag

Wilt u als ondernemer of particulier in Den Haag zonnepanelen van topkwaliteit voor uw woning of bedrijfspand? De specialisten van Zon Eerlijk zorgen ervoor dat uw zonnepanelen vakkundig worden geplaatst. Daarnaast hebben we in ons assortiment een grote collectie aan gerenommeerde topmerken. Zo weet u met onze zonnepanelen zeker dat u in Den Haag een maximaal rendement heeft van uw zonnepanelen. We hebben de afgelopen jaren dan ook al veel zonnepanelen mogen monteren in de regio. Voor meer informatie neemt u contact met ons op. Wilt u een offerte voor zonnepanelen laten plaatsen ontvangen? Neem ook dan gerust contact met ons op.

Autarco Zonnepanelen

Zonnepanelen Den Haag

Geniet van onze voordelen

Door in Den Haag te kiezen voor één van onze uitstekende merken zonnepanelen, geniet u van de uitstekende service van onze zonnepanelen installateur. Als specialist met vele jaren ervaring zijn we duurzaam, betrouwbaar en betaalbaar. Zodoende maken we Den Haag en de rest van Nederland steeds groener en zorgen we voor een betere wereld. Niet alleen voor onze eigen generatie, maar ook voor de volgende. Door te kiezen voor ons zonnepanelen installatiebedrijf geniet u van de volgende voordelen:

 • Echt vakmanschap en installatie binnen 3 weken
 • Betrouwbaar personeel
 • Transparante communicatie
 • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
 • Eerlijk als de zon
 • Officiële Autarco partner
 • InstallQ keurmerk

100% TRANSPARANTIE

ONZE WERKWIJZE

De tevredenheid gaat volgens ons gepaard met 100% transparantie. Ieder is duidelijk waar hij aan toe is!

Autarco Zonnepanelen

OFFERTE AANVRAGEN

U ontvangt binnen 2 werkdagen een passende offerte met verwachte energieopbrengst gebaseerd op uw jaarlijks energieverbruik

Autarco Zonnepanelen

AKKOORD MET HET VOORSTEL

Graag horen wij van u of u akkoord bent met ons voorstel. Eventuele aanpassingen zullen wij u snel toesturen.

Autarco Zonnepanelen

MAAK EEN AFSPRAAK

Tijdens een afspraak komen wij langs om uw situatie zo precies mogelijk te beoordelen. Bij akkoord kunt u de offerte tekenen.

Autarco Zonnepanelen

INSTALLATIE VAN DE PANELEN

Binnen 3 weken na uw akkoord zullen wij de installatie bij u plaatsen. Onze monteurs werken snel en gaan pas weg als u tevreden bent.

Diverse topmerken zonnepanelen voor u in Den Haag

Als u in Den Haag op zoek bent naar zonnepanelen voor uw woning of pand, dan wilt u natuurlijk dat u hier maximaal profijt van heeft. Daarom biedt Zon Eerlijk u enkel en alleen topmerken zonnepanelen aan. Hiermee heeft u niet alleen een maximaal rendement, u heeft met onze topmerken ook een geweldige visuele toevoeging aan uw woning of pand. U wilt natuurlijk ook dat uw zonnepanelen prettig zijn om naar te kijken toch? U vindt bij ons merken zonnepanelen zoals Autarco, Huawei, Longi, SMA, Solis, Enphase Energy, LG, AP Systems en nog vele andere. We hebben duurzaamheid, betrouwbaarheid en eerlijke prijzen hoog in het vaandel staan. Doordat we het gerenommeerde InstallQ keurmerk hebben, bent u er in Den Haag van verzekerd dat uw te plaatsen zonnepanelen van topkwaliteit zijn en vakkundig geïnstalleerd worden.

Zonnepanelen Den Haag

WAT STATISTIEKEN

Jarenlange ervaring heeft
al heel wat opgeleverd

Autarco Zonnepanelen

5000+

Zonnepanelen
gelegd

Autarco Zonnepanelen

900+

Omvormers
gemonteerd

Autarco Zonnepanelen

300+

Service
verleend

Voordelen van zonnepanelen in Den haag

Goed voor het milieu

Doordat zonnepanelen in Den Haag en de rest van Nederland steeds vanzelfsprekender worden, zetten we als samenleving steeds meer stappen naar een beter milieu. Met zonnepanelen zorgt u ervoor dat u met uw woning of bedrijfspand in Den Haag zonlicht als energiebron gebruikt en zo duurzame energie opwekt. Zodoende bent u met solar energie minder afhankelijk van fossiele brandstoffen en vermindert u uw CO2-uitstoot.

Zonnepanelen zijn goed voor de portemonnee

Met zonnepanelen vermindert u de hoeveelheid elektriciteit die u van het elektriciteitsnet moet kopen. Zo is het mogelijk dat u op zonnige dagen zelfs meer elektriciteit produceert dan u verbruikt. Hierdoor verdient u zelfs geld door overtollige energie terug te leveren aan het net. Zonnepanelen kopen is zeker even een investering. Daar zijn we uiteraard heel eerlijk in. Na verloop van tijd kunnen zonnepanelen wel een mooi rendement op uw investering opleveren. De terugverdientijd varieert, maar met de dalende kosten van zonnepanelen in Den Haag en de toenemende energieprijzen wordt deze periode steeds korter.

waardeverhoging van uw woning

Zonnepanelen zorgen ervoor dat uw huis of uw pand in Den Haag meer waard wordt. Panden met zonnepanelen hebben namelijk een hogere marktwaarde. Dit is omdat zonnepanelen steeds populairder worden, simpelweg de toekomst zijn en omdat het kostenbesparend werkt voor de volgende eigenaar. Zo kunt u met zonnepanelen meer vragen voor uw woning of pand in Den Haag zodra u deze wilt gaan verkopen.

Energieonafhankelijk

We noemden al het voordeel dat u meer energie kunt opwekken dan u verbruikt. Daar komt ook bij dat u met zonnepanelen minder afhankelijk bent van uw energieleverancier. Dit is omdat u zelf, door middel van zonlicht, energie opwekt. U heeft uw energieleverancier in Den Haag dus gewoonweg minder hard nodig. U zult in de toekomst dan ook minder last hebben van stijgende energieprijzen. Hiermee bespaart u in Den Haag uiteraard ook weer kosten.

InstallQ keurmerk

Als zonnepanelen installatiebedrijf hebben we uiteraard het gerenommeerde InstallQ keurmerk. InstallQ betekent een garantie van veilige en kwalitatieve installaties. InstallQ doet dit met goede kwaliteitsmaatregelen binnen de complete installatiesector. Ze zijn daarmee de meest toonaangevende kwaliteitsorganisatie binnen de zonnepanelen branche. Het logo van InstallQ is dan ook zeker een bewijs van kennis en kunde. We zijn als dealer in zonnepanelen dan ook gecontroleerd en goedgekeurd op alle belangrijke vakbekwaamheidseisen. We voeren onze werkzaamheden uit volgens de hedendaagse normen en eisen, waaronder het Bouwbesluit en de NEN-normen die voor ons vakgebied gelden. U weet in Den Haag dus zeker dat u met ons een uitstekende specialist in zonnepanelen hebt.

Neem contact op met Zon Eerlijk

Wilt u in Den Haag zonnepanelen aanschaffen voor uw bedrijf of woning? Wilt u daarvoor zonnepanelen van geweldige kwaliteit van een InstallQ gecertificeerde partner? Bestel dan uw zonnepanelen bij Zon Eerlijk en laat ze vakkundig plaatsen door onze installateurs. We staan altijd klaar voor vragen en vrijblijvend contact in het algemeen, zowel voor bedrijven als particulieren. Vraag gerust een offerte aan. Als bedrijf bereikt u ons telefonisch via 085 – 0805687 en als particulier via 070 – 2210988. U bereikt ons per mail via info@zoneerlijk.nl. We streven er altijd naar om uw bericht binnen 24 uur te beantwoorden.

CONTACT

Voor vragen of vrijblijvend contact

OPENINGSTIJDEN

 • Maandag: 9:00 - 17:00
 • Dinsdag: 9:00 - 17:00
 • Woensdag: 9:00 - 17:00
 • Donderdag: 9:00 - 17:00
 • Vrijdag: 9:00 - 17:00
 • Zaterdag: Gesloten
 • Zondag: Gesloten
Autarco Zonnepanelen
×