Offerte aanvragen

Zonnepanelen Gouda

Zon Eerlijk
4.2
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Zonnepanelen Gouda – Goede prijs-kwaliteitverhouding

Bent u in Gouda en omgeving op zoek naar zonnepanelen voor uw woning of bedrijfspand? Dan staan de specialisten van Zon Eerlijk paraat om de installatie van uw zonnepanelen te verzorgen. Bij ons vindt u een grote collectie aan bekende merken. U heeft met onze zonnepanelen de garantie dat u in Gouda een zo hoog mogelijk rendement heeft. We zijn dan ook trots dat we de afgelopen jaren al vele zonnepanelen hebben mogen installeren in Gouda en omgeving. Meer weten? Neem dan contact met ons op. Wilt u een offerte voor zonnepanelen plaatsen? Neem ook dan ook zeker contact met ons op.

Autarco Zonnepanelen

Onze voordelen voor u in Gouda

Ga in Gouda voor één van onze bekende kwaliteitsmerken zonnepanelen en profiteer van de uitmuntende service van onze zonnepanelen installateur. Als expert met veel ervaring zijn we duurzaam, betrouwbaar en betaalbaar. Op die manier zorgen we ervoor dat Gouda en de rest van Nederland steeds groener en milieuvriendelijker worden. Zo leveren we een bijdrage aan een betere wereld voor de toekomst. Ga voor ons zonnepanelen installatiebedrijf en geniet van onze aangename voordelen, namelijk:

 • Echt vakmanschap en installatie binnen 3 weken
 • Betrouwbaar personeel
 • Transparante communicatie
 • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
 • Eerlijk als de zon
 • Officiële Autarco partner
 • InstallQ keurmerk

Zonnepanelen Gouda

100% TRANSPARANTIE

ONZE WERKWIJZE

De tevredenheid gaat volgens ons gepaard met 100% transparantie. Ieder is duidelijk waar hij aan toe is!

Autarco Zonnepanelen

OFFERTE AANVRAGEN

U ontvangt binnen 2 werkdagen een passende offerte met verwachte energieopbrengst gebaseerd op uw jaarlijks energieverbruik

Autarco Zonnepanelen

AKKOORD MET HET VOORSTEL

Graag horen wij van u of u akkoord bent met ons voorstel. Eventuele aanpassingen zullen wij u snel toesturen.

Autarco Zonnepanelen

MAAK EEN AFSPRAAK

Tijdens een afspraak komen wij langs om uw situatie zo precies mogelijk te beoordelen. Bij akkoord kunt u de offerte tekenen.

Autarco Zonnepanelen

INSTALLATIE VAN DE PANELEN

Binnen 3 weken na uw akkoord zullen wij de installatie bij u plaatsen. Onze monteurs werken snel en gaan pas weg als u tevreden bent.

Kwaliteit in Gouda

Als u in Gouda zonnepanelen wil voor uw huis of bedrijfspand, dan wilt u uiteraard optimaal waar voor uw geld. Dat snappen we natuurlijk helemaal. Daarom heeft Zon Eerlijk alleen maar gerenommeerde merken zonnepanelen in huis. Daarmee heeft u niet alleen een optimaal rendement, u heeft dan ook een prachtige esthetische toevoeging aan uw huis of pand. Met merken zoals Autarco, Huawei, Longi, SMA, Solis, Enphase Energy, LG, AP Systems en nog vele andere hebben we voor iedereen wat in huis. Duurzaamheid, betrouwbaarheid en eerlijke prijzen zijn hierbij belangrijk. Omdat we het alom gewaardeerde InstallQ keurmerk hebben, heeft u in Gouda de garantie dat uw te installeren zonnepanelen van hoogwaardige kwaliteit zijn en uitstekend geplaatst worden.

Zonnepanelen Gouda laten plaatsen

WAT STATISTIEKEN

Jarenlange ervaring heeft
al heel wat opgeleverd

Autarco Zonnepanelen

5000+

Zonnepanelen
gelegd

Autarco Zonnepanelen

900+

Omvormers
gemonteerd

Autarco Zonnepanelen

300+

Service
verleend

Voordelen zonnepanelen Gouda

Een beter milieu

Zonnepanelen in Gouda en de rest van Nederland worden met de dag vanzelfsprekender. Zo zetten we als samenleving steeds meer stappen richting een betere wereld. Met zonnepanelen zorgt u ervoor dat u met uw huis of pand in Gouda zonlicht als energiebron gebruikt en zodoende duurzame energie genereert. Op die manier bent u met solar energie minder afhankelijk van fossiele brandstoffen en minimaliseert u hoeveel CO₂ u uitstoot.

Zonnepanelen zijn goed voor milieu en portemonnee

Met zonnepanelen vermindert u de elektriciteit die u van het elektriciteitsnet koopt. Op die manier kan het zelfs zo zijn dat u op zonnige dagen meer elektriciteit opwekt dan u gebruikt. U kunt zo geld verdienen door het teveel aan energie terug te geven aan het net. Dat zonnepanelen kopen een flinke investering is, zijn we uiteraard eerlijk in. Tegelijkertijd brengen ze hun investering dubbel en dwars weer op. De terugverdientijd kan variëren, maar met de dalende kosten van zonnepanelen in Gouda en de stijgende energieprijzen wordt de terugverdienperiode steeds korter.

Meer waarde voor uw woning

Zonnepanelen voegen waarde toe aan elk pand en elke woning. Panden met zonnepanelen hebben per definitie een relatief hoge marktwaarde. Dit komt doordat zonnepanelen aan populariteit winnen, simpelweg de toekomst zijn en omdat ze kostenbesparend werken voor de volgende eigenaar. Zo kunt u met zonnepanelen meer vragen voor uw huis of bedrijfspand in Gouda wanneer u gaat verkopen.

Onafhankelijker van uw energieleverancier

Met zonnepanelen kunt u dus meer energie opwekken dan u gebruikt. Daarbij bent u met zonnepanelen minder afhankelijk van de energieleverancier. U wekt namelijk uw eigen energie op. U heeft uw energieleverancier in Gouda dus gewoon minder hard nodig. U zult in de toekomst dan ook minder last hebben van stijgende energieprijzen.

InstallQ keurmerk

Als zonnepanelen installatiebedrijf zijn we met trots in het bezit van het gerespecteerde InstallQ keurmerk. InstallQ staat voor de complete garantie van veilige en kwalitatieve installaties. InstallQ bereikt dit door goede kwaliteitsmaatregelen binnen de gehele installatiesector. Ze zijn daarmee de belangrijkste kwaliteitsorganisatie op dit gebied. Het logo van InstallQ is dan ook absoluut een bewijs van kennis en kunde. We zijn als dealer in zonnepanelen dan ook gecontroleerd en goedgekeurd op alle essentiële vakbekwaamheidseisen. We voeren onze taken uit volgens moderne normen en eisen, waaronder het Bouwbesluit en de NEN-normen die voor onze sector gelden. U heeft in Gouda dus de garantie dat u met ons een geweldige specialist in zonnepanelen heeft.

Neem contact op met Zon Eerlijk

Wilt u in Gouda zonnepanelen kopen voor uw bedrijfspand of huis? Wilt u daarvoor zonnepanelen van uitstekende kwaliteit en van een InstallQ gecertificeerde partner? Bestel dan uw zonnepanelen bij Zon Eerlijk en laat ze vakkundig plaatsen door onze installateurs. We staan altijd klaar voor vragen en vrijblijvend contact in het algemeen, zowel voor ondernemers als particulieren. Vraag gerust een offerte aan. Als bedrijf bereikt u ons telefonisch via 085 – 0805687 en als particulier via 070 – 2210988. U bereikt ons per mail via info@zoneerlijk.nl. We streven er altijd naar om uw bericht binnen 24 uur te beantwoorden.

CONTACT

Voor vragen of vrijblijvend contact

OPENINGSTIJDEN

 • Maandag: 9:00 - 17:00
 • Dinsdag: 9:00 - 17:00
 • Woensdag: 9:00 - 17:00
 • Donderdag: 9:00 - 17:00
 • Vrijdag: 9:00 - 17:00
 • Zaterdag: Gesloten
 • Zondag: Gesloten
Autarco Zonnepanelen
×