Offerte aanvragen

Zonnepanelen Rijswijk

Zon Eerlijk
4.2
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Binnen 2 weken uw zonnepanelen geïnstalleerd in Rijswijk

Wilt u zonnepanelen in Rijswijk laten installeren? De monteurs van Zon Eerlijk werken snel, zodat u binnenkort al kunt profiteren van de vele voordelen die zonnepanelen u bieden. Wij hebben zonnepanelen van diverse merken voor u. Zo kunt u bij ons terecht voor Autarco zonnepanelen. Dit zijn zonnepanelen met een strak ontwerp en uitstekende prestaties. Gaat uw voorkeur toch uit naar een ander merk? Wij kunnen ieder merk leveren. Vraag gerust een offerte bij ons aan voor zonnepanelen in Rijswijk.

Autarco Zonnepanelen

Verschillende merken zonnepanelen voor uw woning in Rijswijk

Wij werken standaard met verschillende merken zonnepanelen. Als u zonnepanelen in Rijswijk wilt laten plaatsen, heeft u bij ons de keuze uit zonnepanelen van Autarco, Longi, DASSolar of Hyundai. Alle panelen zijn full black en daarmee geschikt voor zowel platte als schuine daken, maar ook ronde en Franse daken. Bij ons vindt u ongetwijfeld geschikte zonnepanelen voor uw woning of bedrijfspand.

Autarco Zonnepanelen

100% TRANSPARANTIE

ONZE WERKWIJZE

De tevredenheid gaat volgens ons gepaard met 100% transparantie. Ieder is duidelijk waar hij aan toe is!

Autarco Zonnepanelen

OFFERTE AANVRAGEN

U ontvangt binnen 2 werkdagen een passende offerte met verwachte energieopbrengst gebaseerd op uw jaarlijks energieverbruik

Autarco Zonnepanelen

AKKOORD MET HET VOORSTEL

Graag horen wij van u of u akkoord bent met ons voorstel. Eventuele aanpassingen zullen wij u snel toesturen.

Autarco Zonnepanelen

MAAK EEN AFSPRAAK

Tijdens een afspraak komen wij langs om uw situatie zo precies mogelijk te beoordelen. Bij akkoord kunt u de offerte tekenen.

Autarco Zonnepanelen

INSTALLATIE VAN DE PANELEN

Binnen 3 weken na uw akkoord zullen wij de installatie bij u plaatsen. Onze monteurs werken snel en gaan pas weg als u tevreden bent.

Bereik het volledige potentieel

Als u zonnepanelen in Rijswijk laat plaatsen, wilt u natuurlijk het hoogste rendement behalen. Dat kan als u kiest voor Zon Eerlijk. We kijken wat uw zonnestroomsysteem maximaal kan opleveren. Hiervoor gebruiken we intelligente software die uw dak tot in detail analyseert om de ideale plaatsing van de zonnepanelen te bepalen. Om ervoor te zorgen dat uw systeem altijd zijn volledige potentieel bereikt, voeden we de software met live data over zonlicht en weersomstandigheden. Begint uw systeem ondermaats te presteren? Dan weet de software dit en kan er onmiddellijk actie ondernomen worden om alles weer optimaal te laten werken!

Autarco Zonnepanelen

WAT STATISTIEKEN

Jarenlange ervaring heeft
al heel wat opgeleverd

Autarco Zonnepanelen

5000+

Zonnepanelen
gelegd

Autarco Zonnepanelen

900+

Omvormers
gemonteerd

Autarco Zonnepanelen

300+

Service
verleend

Voordelen Zon Eerlijk

Wie zonnepanelen in Rijswijk wil laten plaatsen, laat dit doen door Zon Eerlijk. Wij bieden u eerlijke kwaliteit, een eerlijke prijs en eerlijk geplaatste zonnepanelen in 2 weken! Sinds 2023 zijn wij een officieel gecertificeerd bedrijf voor het zogenoemde InstallQ keurmerk. Dit is momenteel in Nederland het hoogste keurmerk voor zonnepaneleninstallaties. Daarnaast zijn wij ook in het bezit van de NEN1010 en NEN3140 certificaties. Door ons in te schakelen, bent u verzekerd van een professionele installatie. En van het volgende:

 • Offerte in 2 werkdagen
 • Geïnstalleerd binnen 2 weken
 • Alle merken leverbaar
 • 25 jaar garantie
 • Officiële Autarco Partner

Neem contact op

Wilt u meer informatie over de zonnepanelen die wij aanbieden? Heeft u vragen? Of wilt u ons advies bij het kiezen van de juiste zonnepanelen in Rijswijk voor uw woning of bedrijfspand? Particulieren kunnen ons bellen op 070 2210988. Onze zakelijke klanten bereiken ons via 085 0805687. U kunt ook een e-mail sturen naar offerte@zoneerlijk.nl.

CONTACT

Voor vragen of vrijblijvend contact

OPENINGSTIJDEN

 • Maandag: 9:00 - 17:00
 • Dinsdag: 9:00 - 17:00
 • Woensdag: 9:00 - 17:00
 • Donderdag: 9:00 - 17:00
 • Vrijdag: 9:00 - 17:00
 • Zaterdag: Gesloten
 • Zondag: Gesloten
Autarco Zonnepanelen
×