Offerte aanvragen

Zonnepanelen Leiden

Zon Eerlijk
4.2
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Zonnepanelen Leiden – InstallQ keurmerk

Zoekt u als ondernemer of als particulier in Leiden naar zonnepanelen? Wilt u daarvoor zonnepanelen van de best mogelijke kwaliteit en voorzien van het InstallQ keurmerk? Dan staan de experts van Zon Eerlijk klaar voor de uitstekende installatie van uw zonnepanelen.
We bieden een grote verzameling aan bekende kwaliteitsmerken aan. U heeft met onze zonnepanelen de garantie dat u in Leiden een zo hoog mogelijk rendement heeft met uw zonnepanelen. We zijn er dan ook trots op dat we de afgelopen jaren al veel zonnepanelen hebben mogen monteren in de regio Leiden. Meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wilt u een offerte voor zonnepanelen plaatsen? Neem ook dan gerust vandaag nog contact met ons op.

Autarco Zonnepanelen

Zonnepanelen Leiden

Voordelen van Zon Eerlijk

Kies in Leiden voor één van onze beroemde topmerken zonnepanelen en geniet van de uitstekende service van onze zonnepanelen installateur. Als specialist met ruime ervaring zijn we duurzaam, betrouwbaar en betaalbaar. Zodoende zorgen we ervoor dat Leiden en de rest van Nederland alsmaar groener en milieuvriendelijker worden. Op die manier dragen we bij aan een betere wereld voor de toekomst. Kies voor ons zonnepanelen installatiebedrijf en geniet van onze fijne voordelen, namelijk:

 • Echt vakmanschap en installatie binnen 3 weken
 • Betrouwbaar personeel
 • Transparante communicatie
 • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
 • Eerlijk als de zon
 • Officiële Autarco partner
 • InstallQ keurmerk

100% TRANSPARANTIE

ONZE WERKWIJZE

De tevredenheid gaat volgens ons gepaard met 100% transparantie. Ieder is duidelijk waar hij aan toe is!

Autarco Zonnepanelen

OFFERTE AANVRAGEN

U ontvangt binnen 2 werkdagen een passende offerte met verwachte energieopbrengst gebaseerd op uw jaarlijks energieverbruik

Autarco Zonnepanelen

AKKOORD MET HET VOORSTEL

Graag horen wij van u of u akkoord bent met ons voorstel. Eventuele aanpassingen zullen wij u snel toesturen.

Autarco Zonnepanelen

MAAK EEN AFSPRAAK

Tijdens een afspraak komen wij langs om uw situatie zo precies mogelijk te beoordelen. Bij akkoord kunt u de offerte tekenen.

Autarco Zonnepanelen

INSTALLATIE VAN DE PANELEN

Binnen 3 weken na uw akkoord zullen wij de installatie bij u plaatsen. Onze monteurs werken snel en gaan pas weg als u tevreden bent.

Kwaliteitsmerken voor u in Leiden

Als u in Leiden zonnepanelen zoekt voor uw woning of pand, dan wilt u natuurlijk maximale waar voor uw geld. Dat begrijpen we maar al te goed. Om die reden biedt Zon Eerlijk u alleen maar bekende kwaliteitsmerken zonnepanelen aan. Daarmee heeft u niet alleen een maximaal rendement, u heeft dan ook een mooie visuele toevoeging aan uw woning of bedrijfspand. Met merken zoals Autarco, Huawei, Longi, SMA, Solis, Enphase Energy, LG, AP Systems en nog vele andere verrijkt u uw huis of pand optimaal. Duurzaamheid, betrouwbaarheid en eerlijke prijzen zijn bij ons dan ook absolute prioriteiten. Omdat we het alom gerespecteerde InstallQ keurmerk hebben, heeft u in Leiden de garantie dat uw te plaatsen zonnepanelen van hoogwaardige kwaliteit zijn en uiterst professioneel geïnstalleerd worden.

Zonnepanelen Leiden

WAT STATISTIEKEN

Jarenlange ervaring heeft
al heel wat opgeleverd

Autarco Zonnepanelen

5000+

Zonnepanelen
gelegd

Autarco Zonnepanelen

900+

Omvormers
gemonteerd

Autarco Zonnepanelen

300+

Service
verleend

Voordelen zonnepanelen in Leiden

Een betere wereld

Zonnepanelen in Leiden en de rest van Nederland worden steeds meer de standaard. Zo komen we als samenleving steeds dichter bij een betere wereld. Met zonnepanelen zorgt u ervoor dat u met uw woning of bedrijfspand in Leiden zonlicht als energiebron gebruikt en op die manier duurzame energie opwekt. Op die manier bent u met solar energie minder afhankelijk van fossiele brandstoffen en vermindert u uw hoeveelheid CO2-uitstoot.

Zonnepanelen: ook fijn voor de portemonnee

Met zonnepanelen verlaagt u de hoeveelheid elektriciteit die u van het elektriciteitsnet koopt. Op die manier kan het zelfs zo zijn dat u op zonnige dagen meer elektriciteit opwekt dan u verbruikt. U kunt zo geld verdienen door het teveel aan energie terug te geven aan het net. Dat zonnepanelen kopen een behoorlijke investering is, zijn we natuurlijk eerlijk in. Tegelijkertijd brengen ze hun investering dubbel en dwars weer op. De terugverdientijd kan variëren, maar met de dalende kosten van zonnepanelen in Leiden en de stijgende energieprijzen wordt de terugverdienperiode steeds korter.

Waardeverhoging van uw woning

Zonnepanelen zijn een waardeverhoging van elk pand en van elk huis. Panden met zonnepanelen hebben standaard een hogere marktwaarde. De oorzaken hiervan zijn dat zonnepanelen aan populariteit winnen, gewoonweg de toekomst zijn en omdat ze kostenbesparend werken voor de volgende eigenaar. Zo kunt u met zonnepanelen meer vragen voor uw woning of gebouw in Leiden zodra u alles in de verkoop zet.

Energieonafhankelijk

Met zonnepanelen kunt u dus meer energie opwekken dan u verbruikt. Daar komt ook nog eens bij kijken dat u met zonnepanelen minder afhankelijk bent van uw energieleverancier. U wekt namelijk uw eigen energie op. U heeft uw energieleverancier in Leiden dus gewoon minder hard nodig. U zult in de toekomst dan ook minder last hebben van stijgende energieprijzen. Ook daarmee bespaart u straks in Leiden op de kosten.

InstallQ keurmerk

Als zonnepanelen installatiebedrijf zijn we de trotse bezitter van het gerenommeerde InstallQ keurmerk. InstallQ staat voor de volledige garantie van veilige en kwalitatieve installaties. InstallQ bereikt dit door via uitstekende kwaliteitsmaatregelen binnen de volledige installatiesector. Ze zijn daarmee de belangrijkste kwaliteitsorganisatie binnen de zonnepanelen sector. Het logo van InstallQ is dan ook zeker bewijs van kennis en kunde. We zijn als dealer in zonnepanelen dan ook gecontroleerd en goedgekeurd op alle essentiële vakbekwaamheidseisen. We voeren onze taken uit volgens moderne normen en eisen, waaronder het Bouwbesluit en de NEN-normen die voor onze sector gelden. U heeft in Leiden dus de belofte dat u met ons een uitstekende professional in zonnepanelen in de arm heeft genomen heeft.

Neem contact op met Zon Eerlijk

Wilt u in Leiden zonnepanelen kopen voor uw pand of voor uw eigen woning? Wilt u daarvoor zonnepanelen van geweldige kwaliteit en van een InstallQ gecertificeerde aanbieder? Bestel dan uw zonnepanelen bij Zon Eerlijk en laat ze professioneel installeren door onze installateurs. We staan altijd klaar voor vragen en vrijblijvend contact in het algemeen, zowel voor ondernemers als particulieren. Vraag gerust een offerte aan. Als bedrijf bereikt u ons telefonisch via 085 – 0805687 en als particulier via 070 – 2210988. U bereikt ons per mail via info@zoneerlijk.nl. We streven er altijd naar om uw bericht binnen 24 uur te beantwoorden.

CONTACT

Voor vragen of vrijblijvend contact

OPENINGSTIJDEN

 • Maandag: 9:00 - 17:00
 • Dinsdag: 9:00 - 17:00
 • Woensdag: 9:00 - 17:00
 • Donderdag: 9:00 - 17:00
 • Vrijdag: 9:00 - 17:00
 • Zaterdag: Gesloten
 • Zondag: Gesloten
Autarco Zonnepanelen
×