Offerte aanvragen

Zonnepanelen Rotterdam

Zon Eerlijk
4.2
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Zonnepanelen Rotterdam? Zon Eerlijk helpt u verder!

Voor zonnepanelen voor uw huis of pand in Rotterdam, bent u bij de specialisten van Zon Eerlijk aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat de installatie van uw zonnepanelen uitstekend en snel verloopt. U vindt bij ons een breed aanbod aan zonnepanelen van diverse topmerken. Met trots hebben we de laatste jaren dan ook al vele zonnepanelen in Rotterdam geïnstalleerd. Wilt u meer informatie of wilt u een offerte aanvragen voor zonnepanelen plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op.

Autarco Zonnepanelen

Uw voordelen met onze zonnepanelen

Kies in Rotterdam voor één van onze gerenommeerde merken zonnepanelen en geniet van de uitstekende service van onze zonnepanelen installateur. Als ervaren specialist zijn we duurzaam, betrouwbaar en betaalbaar te noemen. Zodoende zorgen we ervoor dat Rotterdam en de rest van Nederland steeds meer milieuvriendelijk wordt. Ga voor Zon Eerlijk als uw zonnepanelen installatiebedrijf en profiteer van onze fijne voordelen, namelijk:

 • Echt vakmanschap en installatie binnen 3 weken
 • Betrouwbaar personeel
 • Transparante communicatie
 • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
 • Eerlijk als de zon
 • Officiële Autarco partner
 • InstallQ keurmerk

Zonnepanelen Rotterdam

100% TRANSPARANTIE

ONZE WERKWIJZE

De tevredenheid gaat volgens ons gepaard met 100% transparantie. Ieder is duidelijk waar hij aan toe is!

Autarco Zonnepanelen

OFFERTE AANVRAGEN

U ontvangt binnen 2 werkdagen een passende offerte met verwachte energieopbrengst gebaseerd op uw jaarlijks energieverbruik

Autarco Zonnepanelen

AKKOORD MET HET VOORSTEL

Graag horen wij van u of u akkoord bent met ons voorstel. Eventuele aanpassingen zullen wij u snel toesturen.

Autarco Zonnepanelen

MAAK EEN AFSPRAAK

Tijdens een afspraak komen wij langs om uw situatie zo precies mogelijk te beoordelen. Bij akkoord kunt u de offerte tekenen.

Autarco Zonnepanelen

INSTALLATIE VAN DE PANELEN

Binnen 3 weken na uw akkoord zullen wij de installatie bij u plaatsen. Onze monteurs werken snel en gaan pas weg als u tevreden bent.

Optimaal waar voor uw geld in Rotterdam

Als u in Rotterdam zonnepanelen zoekt voor uw woning of pand, dan wilt u natuurlijk optimaal waar voor uw geld. Iets wat we maar al te goed begrijpen. Daarom heeft Zon Eerlijk enkel en alleen bekende merken zonnepanelen in het assortiment. Zo heeft u niet alleen een uitstekend rendement, u heeft dan ook een mooie en stijlvolle toevoeging aan uw woning of bedrijfspand. Met merken zoals Autarco, Huawei, Longi, SMA, Solis, Enphase Energy, LG, AP Systems en diverse andere bieden we voor elk wat wils/. Duurzaamheid, betrouwbaarheid en eerlijke prijzen hebben we hierbij hoog in het vaandel staan. Omdat we het alom gewaardeerde InstallQ keurmerk hebben, heeft u in Rotterdam de belofte dat uw te installeren zonnepanelen van uitstekende kwaliteit zijn en vakkundig gemonteerd worden.

Zonnepanelen in Rotterdam leggen

WAT STATISTIEKEN

Jarenlange ervaring heeft
al heel wat opgeleverd

Autarco Zonnepanelen

5000+

Zonnepanelen
gelegd

Autarco Zonnepanelen

900+

Omvormers
gemonteerd

Autarco Zonnepanelen

300+

Service
verleend

Zonnepanelen – Voordelen

Een beter milieu

Het wordt niet alleen in Rotterdam, maar in heel Nederland steeds normaler om zonnepanelen aan te schaffen. Dat is een geweldige ontwikkeling want zo zetten we als samenleving stappen richting een beter milieu en een schonere toekomst. Met zonnepanelen zorgt u ervoor dat u met uw woning of bedrijfspand in Rotterdam zonlicht als energiebron gebruikt en zo duurzame energie opwekt. Op die manier bent u met solar energy minder afhankelijk van fossiele brandstoffen en minimaliseert u hoeveel CO₂ u uitstoot.

Zonnepanelen zijn goed voor milieu en portemonnee

Met zonnepanelen vermindert u de elektriciteit die u van het elektriciteitsnet koopt. Op die manier kan het zelfs zo zijn dat u op zonnige dagen meer elektriciteit opwekt dan u verbruikt. U kunt zo geld verdienen door het overschot aan energie terug te geven aan het net. Dat zonnepanelen kopen een behoorlijke investering is, zijn we natuurlijk eerlijk in. Ondertussen verdient u deze investering ook weer snel terug. De terugverdientijd is zeker niet altijd hetzelfde, maar met de dalende kosten van zonnepanelen in Rotterdam en de stijgende energieprijzen wordt deze terugverdienperiode steeds korter.

Uw woning meer waard

Zonnepanelen zorgen voor een waardeverhoging. Dat geldt voor elke woning en elk bedrijfspand. Panden met zonnepanelen hebben per definitie een relatief hoge marktwaarde. Dit komt doordat zonnepanelen nog altijd populairder worden, goed voor het milieu zijn en kostenbesparend werken voor de volgende eigenaar. Zo kunt u met zonnepanelen meer vragen voor uw woning of pand in Rotterdam zodra u gaat verkopen.

Onafhankelijker van uw energieleverancier

Met zonnepanelen kunt u dus meer energie opwekken dan u gebruikt. Daarbij bent u met zonnepanelen minder afhankelijk van de energieleverancier. U wekt namelijk uw eigen energie op. U heeft uw energieleverancier in Rotterdam dus gewoon minder hard nodig. U zult in de toekomst dan ook in mindere mate last hebben van stijgende energieprijzen.

InstallQ keurmerk

Als zonnepanelen installatiebedrijf zijn we de trotse bezitters van het bekende InstallQ keurmerk. InstallQ staat voor de volledige garantie van veilige en kwalitatieve installaties. InstallQ bereikt dit door goede kwaliteitsmaatregelen binnen de complete installatiesector. Ze zijn daarmee de meest essentiële kwaliteitsorganisatie op dit gebied. Het logo van InstallQ is dan ook absoluut een bewijs van kennis en kunde. We zijn als dealer in zonnepanelen dan ook gecontroleerd en goedgekeurd op alle nodige vakbekwaamheidseisen. We voeren onze taken uit volgens moderne normen en eisen, waaronder het Bouwbesluit en de NEN-normen die voor onze sector gelden. U heeft in Rotterdam dus de garantie dat u met ons een uitstekende expert in zonnepanelen heeft.

Neem contact op met Zon Eerlijk

Wilt u in Rotterdam zonnepanelen kopen voor uw pand of woning? Wilt u daarvoor zonnepanelen van geweldige kwaliteit en van een InstallQ gecertificeerde partner? Bestel dan uw zonnepanelen bij Zon Eerlijk en laat ze vakkundig plaatsen door onze installateurs. We staan altijd klaar voor vragen en vrijblijvend contact in het algemeen, zowel voor ondernemers als particulieren. Vraag gerust een offerte aan. Als bedrijf bereikt u ons telefonisch via 085 – 0805687 en als particulier via 070 – 2210988. U bereikt ons per mail via info@zoneerlijk.nl. We streven er altijd naar om uw bericht binnen 24 uur te beantwoorden.

CONTACT

Voor vragen of vrijblijvend contact

OPENINGSTIJDEN

 • Maandag: 9:00 - 17:00
 • Dinsdag: 9:00 - 17:00
 • Woensdag: 9:00 - 17:00
 • Donderdag: 9:00 - 17:00
 • Vrijdag: 9:00 - 17:00
 • Zaterdag: Gesloten
 • Zondag: Gesloten
Autarco Zonnepanelen
×