Offerte aanvragen

Zonnepanelen Barendrecht

Zon Eerlijk
4.2
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Topmerken zonnepanelen in Barendrecht

Zoekt u in Barendrecht een zonnepanelen installatiebedrijf voor het laten plaatsen van zonnepanelen? Zon Eerlijk is dan dé aangewezen zonnepanelen specialist. Bij ons zit u goed voor het aanschaffen en laten monteren van hoge kwaliteit zonnepanelen van geweldige kwaliteitsmerken. Zo draagt u in mum van tijd bij aan een beter milieu en bespaart u op de energierekening. Neem contact met ons op voor vragen of voor het aanvragen van een offerte voor zonnepanelen. We helpen u graag verder.

Autarco Zonnepanelen

Ruim assortiment aan goede merken

Hier bij Zon Eerlijk staan we voor kwaliteit en eerlijke prijzen. Door in Barendrecht bekende merken zonnepanelen te leveren voor eerlijke prijzen, zorgen we ervoor dat zoveel mogelijk particulieren en bedrijven eenvoudig over kunnen stappen op een duurzame methode van energievoorziening. We bieden als zonnepanelen specialist verschillende merken, denk hierbij aan merken zoals Autarco, Trina Solar, Edge, Esdec en nog vele andere. Principes zoals duurzaamheid, betrouwbaarheid en eerlijke prijzen, zijn daarbij voor ons erg belangrijk. We doen u in Barendrecht dus altijd de belofte dat bij ons niet alleen goede zonnepanelen kunt aanschaffen, maar dat deze ook vakkundig worden geïnstalleerd. Zo profiteert u spoedig van de vele fijne voordelen van solar energie.

Zonnepanelen Barendrecht

100% TRANSPARANTIE

ONZE WERKWIJZE

De tevredenheid gaat volgens ons gepaard met 100% transparantie. Ieder is duidelijk waar hij aan toe is!

Autarco Zonnepanelen

OFFERTE AANVRAGEN

U ontvangt binnen 2 werkdagen een passende offerte met verwachte energieopbrengst gebaseerd op uw jaarlijks energieverbruik

Autarco Zonnepanelen

AKKOORD MET HET VOORSTEL

Graag horen wij van u of u akkoord bent met ons voorstel. Eventuele aanpassingen zullen wij u snel toesturen.

Autarco Zonnepanelen

MAAK EEN AFSPRAAK

Tijdens een afspraak komen wij langs om uw situatie zo precies mogelijk te beoordelen. Bij akkoord kunt u de offerte tekenen.

Autarco Zonnepanelen

INSTALLATIE VAN DE PANELEN

Binnen 3 weken na uw akkoord zullen wij de installatie bij u plaatsen. Onze monteurs werken snel en gaan pas weg als u tevreden bent.

InstallQ keurmerk

Omdat we als installatiebedrijf zonnepanelen van uitstekende kwaliteit willen leveren in Barendrecht, hebben al onze zonnepanelen het gerespecteerde InstallQ keurmerk. Dit keurmerk is een garantie van veiligheid en kwaliteit voor zonnepanelen. Als erkende dealer en als specialist in zonnepanelen zijn we er trots op gecontroleerd en gekeurd te zijn op al deze belangrijke punten. Al onze zonnepanelen bestelt u dan ook gemakkelijk bij ons en we installeren ze erg snel in Barendrecht, meestal zelfs al binnen 3 weken.

Autarco Zonnepanelen Barendrecht

WAT STATISTIEKEN

Jarenlange ervaring heeft
al heel wat opgeleverd

Autarco Zonnepanelen

5000+

Zonnepanelen
gelegd

Autarco Zonnepanelen

900+

Omvormers
gemonteerd

Autarco Zonnepanelen

300+

Service
verleend

Voordelen voor u in Barendrecht

Bent u in Barendrecht op zoek naar een expert die voor een eerlijke prijs snel zonnepanelen bij u komt plaatsen? Onze professionals helpen u met alle plezier verder. Ga voor onze ervaren zonnepanelen installateurs en geniet snel van de volgende voordelen:

 • Echt vakmanschap en installatie binnen 3 weken
 • Betrouwbaar personeel
 • Transparante communicatie
 • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
 • Eerlijk als de zon
 • Officiële Autarco partner
 • InstallQ keurmerk

Neem contact op met Zon Eerlijk

Uitstekende kwaliteit zonnepanelen van beroemde kwaliteitsmerken bestelt u gemakkelijk en snel bij Zon Eerlijk. Daarnaast installeren we ze vakkundig en snel bij u in Barendrecht. We staan altijd klaar voor vragen en vrijblijvend contact in het algemeen, zowel voor ondernemers als voor particulieren. Vraag gerust een offerte aan. Als bedrijf bereikt u ons telefonisch via 085 – 0805687 en als particulier via 070 – 2210988. U bereikt ons per mail via info@zoneerlijk.nl. We streven er altijd naar om uw bericht binnen 24 uur te beantwoorden.

CONTACT

Voor vragen of vrijblijvend contact

OPENINGSTIJDEN

 • Maandag: 9:00 - 17:00
 • Dinsdag: 9:00 - 17:00
 • Woensdag: 9:00 - 17:00
 • Donderdag: 9:00 - 17:00
 • Vrijdag: 9:00 - 17:00
 • Zaterdag: Gesloten
 • Zondag: Gesloten
Autarco Zonnepanelen
×