Offerte aanvragen

Zonnepanelen Dordrecht

Zon Eerlijk
4.2
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Zon Eerlijk is uw partner voor zonnepanelen in Dordrecht

Bent u als particulier of als ondernemer op zoek naar hoge kwaliteit zonnepanelen voor uw woning of pand in Dordrecht? De professionals van Zon Eerlijk zorgen voor een vakkundige en snelle installatie van uw zonnepanelen, vaak al binnen 3 weken. We hebben een groot assortiment zonnepanelen van gerenommeerde merken voor eerlijke prijzen. We hebben de afgelopen jaren dan ook al veel zonnepanelen mogen installeren in Dordrecht en omgeving. Meer weten over zonnepanelen of een offerte aanvragen? Neem dan gerust vandaag nog contact op met ons.

Autarco Zonnepanelen

Zonnepanelen Dordrecht

Geniet van onze voordelen

Laat in Dordrecht zonnepanelen installeren van een van onze bekende kwaliteitsmerken en profiteer van onze fijne voordelen. Als ervaren zonnepanelenbedrijf zijn we duurzaam, betrouwbaar en betaalbaar. Op die manier zorgen we ervoor dat Dordrecht en de rest van Nederland steeds groener worden en zo bijdragen aan een betere toekomst voor volgende generaties. Kies voor Zon Eerlijk als uw zonnepanelen installatiebedrijf en geniet van het volgende:

 • Echt vakmanschap en installatie binnen 3 weken
 • Betrouwbaar personeel
 • Transparante communicatie
 • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
 • Eerlijk als de zon
 • Officiële Autarco partner
 • InstallQ keurmerk

100% TRANSPARANTIE

ONZE WERKWIJZE

De tevredenheid gaat volgens ons gepaard met 100% transparantie. Ieder is duidelijk waar hij aan toe is!

Autarco Zonnepanelen

OFFERTE AANVRAGEN

U ontvangt binnen 2 werkdagen een passende offerte met verwachte energieopbrengst gebaseerd op uw jaarlijks energieverbruik

Autarco Zonnepanelen

AKKOORD MET HET VOORSTEL

Graag horen wij van u of u akkoord bent met ons voorstel. Eventuele aanpassingen zullen wij u snel toesturen.

Autarco Zonnepanelen

MAAK EEN AFSPRAAK

Tijdens een afspraak komen wij langs om uw situatie zo precies mogelijk te beoordelen. Bij akkoord kunt u de offerte tekenen.

Autarco Zonnepanelen

INSTALLATIE VAN DE PANELEN

Binnen 3 weken na uw akkoord zullen wij de installatie bij u plaatsen. Onze monteurs werken snel en gaan pas weg als u tevreden bent.

Maximaal rendement met onze zonnepanelen

Zodra u zonnepanelen gaat zoeken voor uw woning of pand wilt u natuurlijk een maximaal rendement voor de prijs die u betaalt. Dat vinden we bij Zon Eerlijk niet meer dan logisch. Om die reden hebben we dan ook alleen maar gerenommeerde kwaliteitsmerken in huis. U heeft met onze zonnepanelen dan ook niet alleen een goed rendement, u heeft dan ook meteen een stijlvolle toevoeging voor uw woning of pand. Bij ons vindt u merken zoals Autarco, Huawei, Longi, SMA, Solis, Enphase Energy, LG, AP Systems. We hanteren hierbij altijd eerlijke prijzen. Omdat we het zeer gerespecteerde InstallQ keurmerk hebben, weet u ook zeker dat u met ons een betrouwbare zonnepanelen partner in Dordrecht heeft.

Zonnepanelen laten leggen Dordrecht

WAT STATISTIEKEN

Jarenlange ervaring heeft
al heel wat opgeleverd

Autarco Zonnepanelen

5000+

Zonnepanelen
gelegd

Autarco Zonnepanelen

900+

Omvormers
gemonteerd

Autarco Zonnepanelen

300+

Service
verleend

Het fijne van zonnepanelen

Bijdragen aan een betere wereld

Zonnepanelen op de daken van panden en huizen in Dordrecht: het wordt steeds normaler. Dat is maar goed ook, want zo zetten we als samenleving mooie stappen naar een betere en schonere wereld. Met zonnepanelen zorgt u ervoor dat u met uw huis of pand in Dordrecht zonlicht als duurzame energiebron gebruikt. Zodoende bent u met solar energy minder afhankelijk van fossiele brandstoffen en minimaliseert u uw CO2-uitstoot.

Kostenbesparend

Zonnepanelen zijn niet alleen maar milieuvriendelijk, ze zijn ook nog eens kostenbesparend. U neemt met zonnepanelen namelijk minder elektriciteit af van het elektriciteitsnet. Hierdoor is het mogelijk dat u op zonnige dagen meer elektriciteit opwekt dan u uiteindelijk gebruikt. U kunt dan dus geld verdienen door het overschot aan energie terug te geven aan het net. Zonnepanelen aanschaffen is zeker een investering. Daar zijn we uiteraard gewoon eerlijk in. Wat belangrijk is om te beseffen, is dat u deze investering vaak snel weer terugverdient. Doordat de kosten van zonnepanelen in Dordrecht steeds lager worden en de energieprijzen juist stijgen, wordt deze terugverdientijd gemiddeld steeds korter. Ideaal dus!

Waardeverhoging voor uw woning

Zonnepanelen zorgen voor een waardeverhoging voor elke particuliere woning en voor elk bedrijfspand. Huizen en panden met zonnepanelen hebben namelijk standaard een hogere marktwaarde. Dat is vooral te denken aan de populariteit van zonnepanelen en het kostenbesparende effect dat ze hebben. Zo kunt u met zonnepanelen meer vragen voor uw woning of pand in Dordrecht zodra u de boel in de verkoop zet.

Onafhankelijk van uw energieleverancier

Doordat u met zonnepanelen meer energie op kunt wekken dan u uiteindelijk gebruikt, bent u met zonnepanelen minder afhankelijk van uw energieleverancier. U wekt ten slotte uw eigen energie op. U heeft uw energieleverancier in Dordrecht simpelweg niet meer zo hard nodig. U zult in de toekomst dan ook minder problemen hebben met eventuele stijgende energieprijzen.

InstallQ keurmerk

Als zonnepanelen installatiebedrijf zijn we er trots op dat we het gerenommeerde InstallQ keurmerk in ons bezit hebben. InstallQ staat voor de volledige garantie van veilige en kwalitatieve installaties. InstallQ doet dit door middel van uitstekende kwaliteitsmaatregelen in de installatiebranche. Ze zijn daarmee de meest essentiële kwaliteitsorganisatie op dit gebied. Het logo van InstallQ is dan ook zeker een bewijs van uitstekende kennis en kunde. We zijn als dealer in zonnepanelen dan ook gecontroleerd en goedgekeurd op alle essentiële vakbekwaamheidseisen. We voeren onze taken uit volgens moderne normen en eisen, waaronder het Bouwbesluit en de NEN-normen die voor onze sector gelden. U heeft in Dordrecht dus de zekerheid dat u met ons een uitstekende specialist in zonnepanelen heeft.

Neem contact op met Zon Eerlijk

Wilt u in Dordrecht zonnepanelen kopen voor uw bedrijfspand of huis? Wilt u daarvoor zonnepanelen van uitstekende kwaliteit en van een InstallQ gecertificeerde partner? Bestel dan uw zonnepanelen bij Zon Eerlijk en laat ze vakkundig plaatsen door onze installateurs. We staan altijd klaar voor vragen en vrijblijvend contact in het algemeen, zowel voor ondernemers als particulieren. Vraag gerust een offerte aan. Als bedrijf bereikt u ons telefonisch via 085 – 0805687 en als particulier via 070 – 2210988. U bereikt ons per mail via info@zoneerlijk.nl. We streven er altijd naar om uw bericht binnen 24 uur te beantwoorden.

CONTACT

Voor vragen of vrijblijvend contact

OPENINGSTIJDEN

 • Maandag: 9:00 - 17:00
 • Dinsdag: 9:00 - 17:00
 • Woensdag: 9:00 - 17:00
 • Donderdag: 9:00 - 17:00
 • Vrijdag: 9:00 - 17:00
 • Zaterdag: Gesloten
 • Zondag: Gesloten
Autarco Zonnepanelen
×