Offerte aanvragen

Zon Eerlijk commercials bij AH XL Rijswijk en Wateringse Veld

Zon Eerlijk
4.2
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Autarco Zonnepanelen

Zon Eerlijk commercials bij AH XL Rijswijk en Wateringse Veld

Vanaf 6 januari start Zon Eerlijk een samenwerking met de eerste twee Albert Heijn supermarkten voor een reclame campagne: AH Rijswijk XL en AH Wateringse Veld. Doel van deze campagne is een grotere naamsbekendheid onder de inwoners van Rijswijk, Wateringse Veld en omstreken.  

Zon Eerlijk B.V. gevestigd te Rijswijk timmert hard aan de weg om een belangrijke speler te worden op de markt van zonnepaneleninstallaties in de regio Den Haag, Rotterdam en omstreken. Om de naamsbekendheid verder uit te bouwen is er een samenwerking gestart met deze twee AH supermarkten.

Sinds een paar jaar geeft Albert Heijn supermarkten lokale ondernemers de mogelijkheid hun bedrijf te promoten. Bij de kassa’s en zelf-scan hangen grote schermen. Hier worden commercials getoond van lokale ondernemers gecombineerd met advertenties van Albert Heijn aanbiedingen. De commercials moeten ervoor zorgen dat de lokale ondernemers onder de aandacht komen bij het winkelend publiek. Voor ieder product wordt er slechts één lokale aanbieder getoond.   

Zon Eerlijk heeft bewust gekozen voor deze twee AH toplocaties. Beide winkels hebben een hoog aantal kopende klanten. De winkels bevinden zich in de regio van Zon Eerlijk. Daarnaast hebben zowel woningen in Rijswijk alsook Wateringse Veld nog een grote potentie voor nieuwe zonnepaneleninstallaties.

De Zon Eerlijk commercials zullen gedurende het gehele jaar te zien zijn waarbij er om de drie maanden een nieuwe commercial zal verschijnen.      

×