Offerte aanvragen

KWH garantie

Zon Eerlijk
4.2
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
js_loader

INFORMATIE

KWH GARANTIE

We hebben voor u alle belangrijke informatie op een rijtje gezet. Van de garantie tot de gegarandeerde opbrengst vanuit de investering.

Autarco is de enige fabrikant ter wereld met een verzekerde kWh-garantie voor jouw zonnestroomsysteem. Als hun systeem minder oplevert dan vooraf beloofd, krijg je voor elke gemiste kWh geld terug. Jouw investering krijg je dus sowieso terug, zoveel is zeker.

Autarco-systemen met een kWh-garantie presteren gemiddeld 5% procent beter dan vergelijkbare systemen zonder garantie. Dat blijkt uit onderzoek naar de opbrengst van 5000 zonnesystemen.

Over een periode van 10 tot 15 jaar levert dit al snel 700-1000 euro extra op voor een gemiddeld zonnesysteem. Over de hele levensduur van je zonnepanelen produceert u zo meer dan 1 jaar extra energie! Natuurlijk verbetert de kWh-garantie zelf niet de prestaties van een systeem, maar de kwaliteit van hun producten en alle service eromheen wel.

Voordat Autarco een kWh-garantie afgeft, controleren ze meteen na de installatie of uw zonnestroomsysteem juist is geïnstalleerd. Daarna blijven ze de opbrengst en de prestaties van uw zonnepanelen controleren. Zodra uw systeem ondermaats begint te presteren, grijpt Zon Eerlijk in. Zon Eerlijk zal alles doen wat nodig is om de prestaties van het systeem weer optimaal te krijgen. Niemand doet dit, Autarco garandeert het.

Autarco’s kWh Garantie is veel meer dan een belofte. De prestaties van uw Autarco systeem kunnen worden verzekerd via de Stichting kWh Garantie. De stichting doet dit in samenwerking met verzekeringsmaatschappij Lloyd’s of London. Dit is een van de oudste verzekeringsmaatschappijen ter wereld en zij staan volledig achter onze kWh-garantie.

U kunt er 100% zeker van zijn dat u voor elke gemiste kilowattuur daadwerkelijk geld terugkrijgt.

Wat er ook gebeurt, met een kWh-garantie weet u altijd zeker dat uw investering in zonne-energie goed is voor uw portemonnee én het milieu.

HOE HET WERKT

Stappenplan voor KWH Garantie

STAP 1:
INSTALLATIE EN REGISTRATIE

Na goedkeuring van de offerte gaat Zon Eerlijk je systeem installeren en registreren bij Autarco (standaard kWh-garantie) of het kWh-garantiefonds (premium kWh-garantie)voor een termijn van 5, 10 of 15 jaar.

STAP 2:
CERTIFICAAT VOOR GARANTIE

Na validatie van de registratie ontvangt u een garantiecertificaat van Autarco (standaard kWh-garantie) of Stichting kWh Garantie (premium kWh-garantie). Hierop staan alle gegevens van uw zonnestroomsysteem inclusief de gegarandeerde opbrengst.

STAP 3:
PRO-ACTIEVE MONITORING

Tijdens de looptijd van de kWh-garantie monitoren we uw systeem en leggen we rapportages af waarmee we uw tijd besparen. Mocht onderhoud nodig zijn dan nemen we contact op met Zon Eerlijk.

STAP 4:
CASH COMPENSTATIE

Mocht het zonne-energiesysteem minder opbrengen dan vooraf gegarandeerd dan ontvangt u een cash compensatie per gemiste kilowattuur. Zo blijven we zo eerlijk als de zon.

×