Offerte aanvragen

Koop nu uw zonnepanelen! Prijzen zullen binnenkort stijgen.

Zon Eerlijk
4.2
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Autarco Zonnepanelen

Koop nu uw zonnepanelen! Prijzen zullen binnenkort stijgen.

U heeft het waarschijnlijk wel gelezen. Of gehoord op het nieuws. Door piraterij en aanvallen vanuit Jemen lopen containerschepen een risico om door de Rode Zee te varen. Een aantal rederijen heeft daarom al besloten de Rode Zee te mijden en via Zuid-Afrika te varen. Dit heeft echter wel de nodige consequenties.

Door het omvaren via Zuid-Afrika wordt de vaartijd voor alle bestemmingen in Europa 10 tot 12 dagen later bereikt. Daarnaast zorgt het omvaren voor een hoger brandstofverbruik. Dat alles resulteert in een hogere prijs voor het transport van producten vanuit Azië.

De gevolgen voor de prijzen van de zonnepaneleninstallaties zullen dan ook niet lang op zich laten wachten. Op korte termijn zullen de prijzen gaan stijgen. Tenslotte komen nagenoeg alle merken zonnepanelen en omvormers uit Azië. En voor merken die in Europa geassembleerd worden, zullen bepaalde onderdelen ook uit Azië verscheept worden.

Als u nu nog wilt profiteren van een laag offertebedrag voor uw zonnepanelen-installatie dan kunt u nu uw kans grijpen. Zon Eerlijk heeft nog diverse merken zonnepanelen ruim op voorraad. Bij onze leveranciers kunnen wij de komende paar weken nog tegen goed prijzen inkopen. Daarna verwachten wij dat prijzen zullen gaan oplopen. Heeft u plannen voor zonnepanelen. Wacht dan niet langer. Neem contact op met Zon Eerlijk.

×