Offerte aanvragen

Bent u al klaar voor 2024!!

Zon Eerlijk
4.2
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Autarco Zonnepanelen

Bent u al klaar voor 2024!!

Bent u van plan om in 2024 zonnepanelen te laten installeren. Wacht dan niet langer. De komende maanden zorgen voor de meeste opbrengst van uw  zonnepanelen-systeem. Maart is de eerste maand waarin de opbrengst al flink stijgt. In onder-staande grafiek ziet u de maandelijkse percentages van uw jaaropbrengst. De maand maart begint gelijk goed met 8% van uw jaaropbrengst. Dat betekent een opbrengst die net zoveel is als de maanden november, december en januari bij elkaar.

Autarco Zonnepanelen

Investeer nu in zonnepanelen. U gaat gelijk geld besparen. Uw energierekeningen zullen vanaf maart gelijk flink omlaag gaan. Daar komt nog bij dat De Eerste Kamer een streep heeft getrokken door het voorstel van het kabinet om de salderings-regeling af te bouwen. Dus ook in de komende jaren kunt u nog steeds salderen. Hierdoor verdient u uw investering in zonnepanelen nog steeds in 3 tot 5 jaar terug.

Momenteel zijn de prijzen van zonnepanelen nog steeds erg aantrekkelijk. Maar door de beslissing van De Eerste Kamer zal de vraag naar zonnepanelen weer gaan aantrekken. Hierdoor zullen prijzen stijgen en wachttijden voor installaties toenemen. Wacht dus niet langer. Bestel uw installatie nu! En u kunt vanaf maart profiteren van uw eigen zonne-energie.

 

.

×